jueves, 19 de diciembre de 2013


Conclusió



Així doncs, fins aquí ha arribat la nostra observació dels capgrossos en el seu hàbitat natural. Durant aquest treball, hem pogut conèixer, compartir i observar aquestes criatures tan interessants que son les granotes i, més en general, els amfibis; una experiència molt enriquidora per a nosaltres, sense cap mena de dubte.


Com a regne animal, creiem que el fet d'escollir els amfibis ha estat una magnifica elecció, ja què creiem que la observació d'un canvi tan gran pot resultar molt motivador per als infats al veure com l'animal que ells cuiden, es fa adult d'una manera tant evident. A més, aquest canvi donarà lloc, per força a tota una sèrie de preguntes molt potents per l'aprenentatge dels infants i per al nostre, ja que hem pogut descobrir que aquestes experiències ens ensenyen coses a tots per igual.

És cert, però, que el treball no ha sortit del tot com esperàvem, però fins i tot això ens ha obert una finestra per a realitzar altres observacions encara més interessants sobre les granotes i els seus hàbitats naturals, a més de permetre'ns entendre millor el seu cicle vital.

La nostra observació d'aquestes granotes ha arribat al seu final, ja que els capgrossos que nosaltres havíem començat observant s'han convertit, ja, en granotes que s'han anat de la font en busca d'altres hàbitats més adequats per a la seva nova etapa, però alhora han deixat nous capgrossos en la mateixa font que començaran el seu cicle vital tot just ara. Unes noves vides que tot just ara comencen i que, amb una mica de sort, altres alumnes en el futur podran gaudir amb una experència com la què nosaltres hem tingut.




No hay comentarios:

Publicar un comentario