miércoles, 23 de octubre de 2013



Més males notícies i noves oportunitats



Tan sols un dels tres capgrossos inicials va arribar a l'estadi de granota, en el qual es va mantenir un temps, però que, al cap de poc, aquest ens va abandonar també: va desapareixer del seu terrari. Originalment, vam considerar que degut al petit tamany de la nostra granota, aquesta no seria capaç de saltar fins a fora de la peixera que li havíem preparat per els forats que li havíem deixat per a respirar. Com vam poder veure posteriorment a documentals i altres fonts que vàrem consultar, però, les granotes poden trepar per els vidres sense problemes, la qual cosa li hagués permès abandonar el seu medi artificial sense gaires complicacions. Això és el que, després de plantejar-nos diverses preguntes sobre què és el què devia haver passat i com és que la nostra granota ja no estava dintre del terrari ens vàrem plantejar com la opció més plausible per a explicar la seva desaparició. Així doncs, si aquest és el cas, esperem que la granota hagi pogut trobar el seu camí fins el parc de la "tamarita", en el qual hi viuen moltes de les seves companyes d'espècie.

Així doncs, tenint aquest espai tan a prop, hem decidit observar els capgrossos directament en el seu hàbitat natural, ja que considerem que serà una molt bona pràctica el poder practicar a observar un espai natural de cara a la nostra futura tasca com a docents dels infants que tinguem a classe.
Respecte aquest espai, però, hem decidit observar els capgrossos d'un dels espais tan sols, l'anomenada "font de les llàgrimes" per tal d'observar els capgrossos en un espai que, fins que no arrivin a la seva etapa de granotes, és completament independent dels altres del mateix parc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario